Gå til hovedindhold

Mobilfri klub

Info om mobilfri klub

Indhold

    Klub Jokeren er Mobilfri klub.

    Vores mål er altid at sætte de bedste rammer for ”det gode børneliv”, hvor relationer, kreativitet og kompetencer udvikles. Mobiltelefoner er kommet for at blive, og er til dagligt centrum for en masse gode aktiviteter børnene imellem. Alligevel synes vi de har fyldt for meget i børnenes klubliv.

    Vi tror på at det er sundt for børn at kede sig lidt sammen. Det er her de gode lege og idéer opstår, og det der giver anledning til at deltage i fælles aktiviteter. Det giver sammenhold, interessefælleskaber og god klubkultur. Over for dette står mobilen, der nogle gange, synes vi, er lidt for nem at hive op af lommen, hvis man ikke lige er underholdt i mere end 30 sekunder.

    Vi anerkender at mange børn bruger telefonen til at lege sammen, og vi er ikke entydigt imod mobiler. Mobilfri klub skal derfor ikke ses som et tiltag mod mobiler, men et tilvalg af nærvær og fællesskab.

    Det betyder i praksis at børnene skal lade deres mobiltelefoner blive i tasken, når de er på klub. Hvis forældrene skal have fat i deres barn, kan de ringe på klubbens telefon (3821 0684).